Bussolà
Gluten free | lactose free
Nutritional Table
Average nutritional values | 100g |
Energy | 1728 kJ 411 kcal |
Fat of which saturated |
13,5 g 7,2 g |
Carbohydrate of which sugars |
67,7 g 26,7 g |
Fiber | 2,2 g |
Protein | 3,7 g |
Salt | 0,08 g |
Information
Bussolà, the traditional Venetian cookies but without gluten and lactose. They are fragrant and crumbly, and come laid on an elegant golden cardboard inner tray. Excellent for breakfast and any time of the day!
Ingredients:
Preparato alimentare senza glutine 49% (fecola di patate, farina di riso, farina di miglio bruno, maltitolo, addensanti: gomma di guar, idrossipropilmetilcellulosa; fibra di psyllium), zucchero, uova pastorizzate, margarina 14% (grasso di palma, olio di girasole, acqua, emulsionanti: mono e digliceridi degli acidi grassi da palma, lecitina di girasole; conservante: sorbato di potassio, correttore di acidità: acido citrico, aromi, colorante: betacarotene), vanillina, aromi.
Package:
180g tray
PRODUCT TYPE
Gluten-free, lactose-free dietary product
STORAGE
Store in a cool, dry place, away from sources of direct light and heat.
SHELF LIFE
14 months
Caratteristiche:
- Gluten-free
- Naturally lactose-free
- Made with Pasta di Venezia’s mixes
- Typical venetian biscuits